Seltek Oy:n nimellä on pitkä historia suomen paperi– ja selluteollisuudessa. Alunperin yritys on perustettu vuonna 1956 perheyrityksenä. Yritys on edelleen perheyritys, jolla on vuosikymmenien kokemus alalta. Toiminnan pääpaino on suodatustekniikassa.

Päätuotteet ovat automaattiset, mekaanisesti puhdistuvat suodattimet, jotka erottavat lian suodatettavasta nesteestä ja poistavat ainoastaan lian tai ei toivotut partikkelit. Suodattimia käytetään esimerkiksi raakavedelle, suihkuvesille, pastoille ja liimoille – käytännössä kaikille pumpuilla siirrettäville nesteille.

Pidämme tärkeänä, että ylimääräistä jätettä kertakäyttösuodattimien tapaan ei synny sekä minimoimme tuotehukan ja energiankulutuksen.

Tarjoamme uusiin käyttökohteisiin neuvoja ja mitoituksia sekä optimoimme, huollamme ja korjaamme vanhoja suodattimia. Toimitamme Ronningen–Petter® ja Metso RF ja LS OptiScreen™ suodattimiin varaosia reiluun hintaan.

Joulukuun 2014 alusta olemme myös Lanex-päänvientiköysien edustaja Suomessa. Lisätietoa Lanex- tuotteista tästä linkistä.

OptiScreenTM is a registered product of Metso Oyj.